söndag, mars 04, 2007

Islam - ett stort jävla problem

Jag försöker inte dölja att jag ser islam som det största hotet mot vår frihet och demokrati.
Den ökade invandringen till Europa, framväxten av fundamentalistiska islam här, de terrorattacker västs utsätts för och den allt mer otyglade multikulturismen innebär problem för Europa. Stora problem.

För er som tvivlar på att islam utgör ett hot mot vår frihet och kultur, lyssna på följande fakta.
1. 36 procent av de unga muslimerna i Storbritannien anser att det är rätt att döda alla muslimer som överger islam.
2. 13 procent av dem säger att de hyser beundran för terrororganisationer som alQaida.
3. Ett undercover reoprtage från "moderata" brittiska moskér, som vill "ha dialog med andra religioner och trossläror" visar att det där predikas radikal islam, som får direkta order från Saudiarabien.
4. Filmaren van Gogh gjorde en kritisk dokumentär om islam och mördades därefter. På hans kropp fanns det hot om mord mot Ayaan Hirsi Ali.
5. Ex-terroristen Wali Shoebat har berättat i amerikansk media att i den palestinska skolan han gick i, fick de lära sig att araber alltid var goda och judar var grisar.
6. Samma sak lärs ut i saudiarabiska skolor.
7. En holländskt undersökning visar att 30 procent vill införa sharia.

Fast vi vet väl alla att islam är en fredlig religion, som vill ha kärlek och tolerans, godis och glass, frihet och demokrati. Yeah right... Påven sa i ett tal att islam var en krigisk religion och muslimernas svar var att döda en nunna. Säg inte att vår religion är våldsam, för då dödar vi dig! Aghrgr...

För att once and for all avfärda allt skitsnack om att islam är något gott, ska man kanske titta in i Koranen. I sura 2:223 och 4:34 visas det att kvinnor och män inte har samma rättigheter. Muhammed var krigisk av sig och verkade inte ha några problem med att gå i krig för att sprida sin religion. Och han gifte sig med en nioåring. Enligt sharia-lagen ska de muslimer som konventerar straffas med döden. Islam har förbjud mot homosexualitet, det har förvisso många religioner, men det är bara i muslimska länder där homosexuella kan straffas med döden. Enligt islam är demokrati fel eftersom det sätter människors vilja före guds, istället borde allt styras av ett råd av visa som tolkar Koranen. Islam förbjuder också ränta (kanske inte det mest fasansfulla av alla förbud, men men...). I Koranen sura 33:50 försvaras slaveri och i islam är det fel att förbjuda det som Gud tillåtit.

Låt oss nu inte glömma bort alla de terrorattacker, hatdemonstrationer, yttrandefrihetshat och förtryck islam har bedrivit. Fast, vi måste väl lyssna på den där mespsykologin vänstern bedriver där människor inte kan hållas ansvarig för sina brott eftersom de bara har blivit illa behandlade, haft en dålig uppväxt eller magont.
Enligt den logiken ska islam vara så problematisk eftersom de har blivit illa behandlade av väst och att VI förtrycker DEM. Isåfall, varför har inte judarna blivit lika krigiska som muslimerna?
De har trots allt förtryckts i både kristna och muslimska länder, blivit utsatta för Förintelsen här och idag är det en galning i Iran som vill förinta deras nation.
Det har aldrig hänt att en jude har sprängt en tysk restaurang. Det har aldrig hänt att en jude har sprängt en kyrka. Istället har de under 1900-talet stått för stora vetenskapliga upptäckter och varit högkulturella, samtidigt som de blivit förnedrade av araber som kallar dem grisar och vill förinta deras land.

Multikultiröran i väst gör att imaner kan öka sin makt och övertyga muslimer om vikten att bekämpa västerlandet och försvara islam och profeten. Att bekämpa yttrandefrihet för att deras profet inte ska skymfas, att döda folk som kritiserar islam och att verka för att sharia-lag ska införas.
Ex-terroristen Wali Shoebat har berättat att det finns terroristgrupper i USA och det är ingen hemlighet att det i arabvärlden finns terrorister och fanatiker.
Det är genom dessa två vägar islam verkar för ett maktövertagande av Europa - genom immigration och krig. Genom lobbying för särlagstiftning, sharia-lagar och begränsning av yttrandefriheten. Genom terrorattacker, krig och förödelse.

Kampen mellan radikal islam och friheten är den stora ödesfrågan i vår tid. Det är en kamp mellan de människor som vill ha frihet i väst och de människor som vill se en muslismk teokrati. Det är en kamp om rätten till yttrandefrihet, tryckfrihet och religionsfrihet. Det är en kamp mellan de som stödjer individens rättigheter och de som vill låta religionen härska.

Om vår frihet ska ha en chans att bestå måste vi försvara oss. Vi behöver ett starkt försvar. Vi behöver ett stöd till yttrandefriheten och det sekulära Europa. Vi behöver en mer restriktiv invandringspolitik. Vi behöver politiker som kan stå upp mot etablissemanget, som kan bryta den politiska korrektheten och kritisera mångkulturen.
Vad Europa behöver, vad USA behöver, vad hela världen behöver är en Winston Churchill!

7 Comments:

Anonymous Anonym said...

Förutom Svalbard är väl norra Skandinaviens fastland det sista muslimerna kommer att invadera? (med tanke på att du bor där)

11:57 em  
Blogger LiberalKid said...

Ja, fast jag skulle inte vilja att resten av Europa skulle lyda under sharia-lag.

5:57 em  
Anonymous Anonym said...

vadå johan, bor du på svalbard?? :S

5:33 em  
Blogger LiberalKid said...

"Förutom svalbard"...

9:46 em  
Anonymous Anonym said...

hehe jaha :P jag läste inte så noga.. vi ses på fredag, för jag sover när ni kommer :)

7:44 em  
Anonymous Anonym said...

skulle du kunna berätta vad källan är till dina s.k. "fakta" på punkt 1 & 2?

//Rebecca

6:34 em  
Blogger LiberalKid said...

Oj, ursäkta att jag inte har svarat, visste inte att du hade skrivit något.
Det brukar inte gå att posta länkar i kommentarerna, men jag skriver in länken i mitt nästa inlägg.

1:45 em  

Skicka en kommentar

<< Home