lördag, december 02, 2006

Skolan är vänstervriden, svt är vänstervriden, samhällsklimatet är vänstervridet...

Låter titeln en aning pessimistisk?
Jag skulle säga att den är realistisk.
Jag menar, titta på Sverige idag! Svt har idag en tema-kväll som mest går ut på att hylla en diktator och förtryckare av frihet. Ni vet, gubben med skägg och tröttsamt långa tal som sitter på den lilla ö större delen av Vänsterpartiet tycker är riktigt gullig?
Skolan är i sin tur en tävlan i politisk korrekthet och åsiktsförtryck. När vi höll på med religioner i sexan sa en av lärarna; "man kan ju få intrycket av att islam är en krigisk religion, men en dokumentär jag sett visar att det främst är ett fredsbudskap..." och yada yada. I fyran eller femman, sa min dåvarande lärare; "I USA har de ett vidrigt, fruktansvärt straff: dödsstraff". Min nuvarande lärare i svenska och engelska har fällt uttalande mot privat sjukvård och att vår skattefinansierad sjukvård i Sverige ska vara mycket bättre. Skolan genomsyrs av en politisk korrekthet som kommer från både median och politikerna.
Och samhällskilmatet! Sverige präglas av USA-hat, stöd till ett högt skattetryck och i stort sett ingen debatt om ämnen som invandring. Se bara hur Sverigedemokraterna har frysts ut ur den politiska debatt!
Jag är oense om sverigedemokraterna om i stort sett alla deras idéer, MEN många i svenska befolkningen delar deras åsikter OCH sverigedemokraterna har satt fingret på ett problem. De flesta svenskar har fått indoktrinerat att aldrig rösta på sverigedemokraterna, men deras åsikter om invandring ligger nära sverigedemokraterna. Och sverigedemokraternas ekonomiska politik är ungefär som sossarnas, men kulturellt är de konservativa.
Men det här inlägget ska inte handla om sverigedemokraterna.

Den här bloggposten är bara ett sorgset påpekande om att Sverige är ett land präglat av idioti, som hotas av islamister som politikerna vill ha en dialog med! Ha! Försök ha en dialog med turbanbärande galningar som vill krossa vår civilisation.
Kampen mot terrorismen är vår tids viktigaste fråga i mina ögon och det är därför så många av mina inlägg leder dit. Min nästa bloggpost kommer förmodligen handla om det också.

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

Anledningen till att sverige är vänstervridet är att de flesta manniskor i sverige har socialistiska åsikter om fördelningspolitik och socialt skyddsnät.

Sen att du har gått på de neokonservativa zionisternas propaganda om att muslimer är några man bör starta ett nytt världskrig för att bekämpa är ju beklagligt, det är en väldigt liten minoritet i USA som går på den misinformationen längre, men sverige är ju alltid lite efter...

9:19 em  
Blogger LiberalKid said...

Så, du tycker inte de fundamentalistiska muslimer som är ett hot mot vår frihet bör bekämpas?
De fredliga muslimer som vill leva i frihet ska få göra det, men de jävlar som vill krossa vår civilisation ja, de borde bekämpas.

10:12 em  
Blogger Tobias Struck said...

Liberalkid. Islam är en patriarkal, ojämställd och våldsrelativiserande religion, precis som judendomen. Det finns inga fredliga muslimer.

Kristendomen förhärligar självdestruktivitet. Det finns inga fredliga kristna.

Det som socialister gillar med islam är att initierat våld är OK i båda ideologierna. De gillar också att islam kräver av utövaren att dela med sig till främlingar, precis som socialismen gör. Alla socialister kan tänka sig att staten använder våld mot den som inte vill dela med sig till främlingar. Det finns inga fredliga socialister.

Avskaffa TV-licensen, tvånget att finsansiera socialist-TV för att äga en TV-mottagare. Internet är mycket bättre public service. Avskaffa skolplilkten och låt privata initiativ driva skolorna.

12:01 fm  
Blogger LiberalKid said...

Yes, Tobias det är nog rätt.
Men islam är ändå ett större hot i dagens värld än både judendom och kristendom.

Förresten, så har det inte gått att kommentera på din blogg i ett par inlägg. Men det problemet kanske kommer från min dator.

6:24 em  
Blogger Tobias Struck said...

Kid. Nej, jag testar utan kommentarer ett tag. Men jag fortsätter att göka, alltså dra nytta av andras kommentarfunktioner.

1:03 fm  

Skicka en kommentar

<< Home