söndag, juli 08, 2007

Islamistläkarna i England

Islam bedriver ett krig mot oss. De gör sitt bästa för att tvinga in vår frihet i bojor, att krossa vår civilisation och släcka upplysningens fackla för att låta världen glida in ett mörker där deras mullor och imaner regerar.
De gör inte sina attacker för att de är fattiga och desperata. Kaparna i 9/11 var civilingenjörer som studerat i väst. Nu har vi sett hur terrorattacksförsöket i England är gjort av läkare.

Högutbildade, medelklasmänniskor som lever här i väst har alltså gjort gemensam sak med islamisterna.
Skrämmande.

Jag har sagt det förut, jag säger det igen - vi har ingen chans att överleva om inte terroristerna krossas och islamismen förintas.
Krig är alltid fruktansvärt. Krig är alltid grymt. Krig är alltid hemskt.
Men krig, är ibland nödvändigt.
Om väst skulle kapitulera idag och låta islamismen vinna striderna i Irak och låta islamisterna få igenom sin särlagsstiftning och yttrandefrihetsinskränkningar här hemma då närmar vi oss ännu mer ett ondskefullt samhälle.

Det här blir ett kort inlägg. Jag har ont om tid.
Mitt nästa inlägg kommer handla om amerikanska presidentvalet.

10 Comments:

Anonymous Anonym said...

Du skriver att islamisterna bedriver krig mot oss. Men du ska veta att de kristna fundamentalisterna inte är ett dugg bättre. Värre, t.o.m. Muslimska självordsbombare spränger sig själva och andra iluften, okej, men det är de kristna fundamentalisterna som invaderar ett helt land och skapar ännu mer förödelse med sina stridsflygplan och annat skit. Såg du programmet "jesus camp" igår om de väckelsekristna i USA? Det de lärde sina barn var att de skulle bedriva krig mot dem som inte älskade Jesus. Barn som var mellan 7-12 år.De ville skapa en värld där alla älskade jesus, och lärde barnen att dem som inte gjorde det skulle hamna i helvetet. Om dessa människor lyckas "ta över USA" vilket de snart kommer att lyckas med, DÅ kommer vi närma oss ett mer ondskefullt samhälle med yttrandefrihetskränkningar och ingen demokrati. Det är inte bara islamister som vill bedriva krig mot resten av världen. Jag tror att de kristna fundamentalisterna är mycket värre.

12:58 em  
Blogger LiberalKid said...

1. Kristna fundamentalister styr inte över Europa och USA.
2. Vi har demokrati. Vi har frihet.
3. Anfallen mot Afghanistan och Irak handlar om att försvara oss mot islamisterna.

Förvisso finns det kristna galningar också, men de är inte lika många som sina muslimska motsvarigheter och inte lika mäktiga.

11:38 em  
Anonymous Anonym said...

Bli försvarad mot islamisterna av USA? Ha! Det är USA världen behöver bli försvarad mot.

2:40 em  
Blogger LiberalKid said...

Bevis och exempel på att demokratin som besegrade både nazismen och kommunismen är värd mer hat än de diktaturer som förtrycker sitt folk, mördar homosexuella, inte tillåter yttrandefrihet och sponsrar terrorister.

2:27 em  
Anonymous Anonym said...

Måste bara få påpeka att de kristna tokarna inte alls är färre i antal. Vi lever i ett kristet land, och eftersom det är på detta viset uppmärksammar vi motsvarigheten, det vi inte kan förstå på samma sätt; islam.
Kristendomen har en annan moral än Islam, och därför arbetar oftast de extremistiska kristna i det tysta. De vänder sig till individen, istället för att göra som islamisterna: vända sig till den stora massan.

Du skriver att terroristerna ska krossas och islamismen förintas. Hur? Tror du att muslimerna kommer sitta still på rumpan och utan motstånd bli kristna?
Och dessa kristna som anser att man inte är en god kristen om man inte fötts till det, vad kommer de att göra? Skulle man bli tvungen att avrätta alla fd. muslimer?
Religion är dubbelmoraliskt: "Jag ska leva som en god kristen, MEN alla vapen är tillåtna då jag förstås vill värva folk till min, den rätta, religionen!"

Jag hoppas du inser vad ett krossande av islam skulle innerbära; de kristna skulle förmodligen få storhetsvansinne och vilja erövra resten av världen.
En invasion av resten av Asien, ojojoj! Där är religonerna är förhållandevis fredliga, och därmed folket. Och sen kommer ju vi, barbarerna från väst som bara sprider krig och elände!

Varför inte göra hinduismen i kombination med buddhismen till världsreligion? Det skulle antagligen få en mycker bättre effekt, framför allt fredligare. Utrota kristendomen och islam, som är de farligaste av religionerna, och därmed slippa blodbadet ett avskaffande av islam skulle innebära? Sedan kan vi leva lyckliga i alla våra dagar.
Dock så fungerar människor inte så. Det vore en kränkning mot den stora massan att försöka manipulera på det sättet, och nästan ingen skulle låta sig luras.

När jag läst ditt inlägg och nu svarat har jag utgått från att du är troende kristen och att din uppfattning om hur man enklast skulle utrota islam är ett blodbad, då du inte framställer någon annan lösning. (Vad skulle annars fungera?)

12:00 em  
Anonymous Anonym said...

Det finns inget hot från islam. Av 498 terrordåd och försök i Europa år 2006 var 1 (ett!) utfört av islamister. Det finns inga muslimska arméer i Europa, men drösvis av västsoldater i hela arabvärlden. Trots detta är det tydligen vi som är hotade. Galenskaperna har ingen ände bland brunhögern...

5:42 em  
Blogger LiberalKid said...

1. Jag är inte kristen.
2. Islamister betyder inte muslimer, utan en islamist är någon som med våld vill låta islam ta kontrollen över samhället.
3. Islam, kristendom och all annan skit ska givetivs vara tillåten, men alla grupperingar som hotar vår frihet ska givetvis straffas.
4. Ett blodbad mot alQaida, Hamas, andra terrorgrupper och islamistsponsrande stater - självklart.
Ett blodbad mot alla muslimer - nej.

Och jag tycker kristendomen är lika mkt skit som islam, men jag ser inte kristna extremister som ett lika stort hot (de har inte förklarat ett heligt krig mot oss och försöker förinta vår civlisation!).

10:04 em  
Anonymous Anonym said...

Du vet att usa strikt talat inte besegrade nazismen va? Sovjetunionen först och främst, sen övriga allierade. Usa gjorde ju inte mycket mer än att sitta på arshlet och vänta tills kriget i stort sett var slut.

11:48 em  
Anonymous Anonym said...

Svar till Anonym 11:48.

Du vet att Sovjet blev angripet av Nazityskland va? Att Sovjet därför försvarade sitt hemland va?

Du vet att USA blev angripet av Japan va? Att USA därför försvarade sitt hemland och att stillahavsoperationerna var USAs stora utmaning i 2:a världkriget va?

Du vet att USA skickade trupp till Europa - trots att det inte var deras land som blivit angripet där - va? Och trots att en kraftfull amerikansk opinion sa "det är inte vår business" - va? Och du vet att USA befriade västeuropa och garanterade på så sätt införandet av demokrati va?

Du vet att det varit bättre för Östeuropa om Röda armén nöjt sig med att ägna tre dagar åt tillåten/beordrad våldtäkt (som de gjorde) och struntat i decennier av ockupation va?

9:47 fm  
Anonymous Anonym said...

Liberal Kid! DU tillhör de fundamentalister jag är rädd för. Att dela in världne i svart och
vitt, onda och goda är trångsynt, ointelligent och precis det som skapar fundamentalism. Islamistiska fundamentalister liksom alla fundamentalister ska vi försöka besegra men bara det faktum att du skriver med ord som blodbad visar att du själv tillhör de fundamtalistiskas skara.

Islamisterna är inte så många eller så farliga som du vill påskina. Tills vi får en rimlig diskussion om detta problem och dess proportioner kommer vi att få dras med orimliga åtgärder.

Om araberna vill leva i primitiva barbarsamhälle, får de fan leva i primitiva barbarsamhällen. Ditt citat.

Vill du bekämpa fundamentalisterna? De som uppmanar till våld och krig och målar världen i goda och demoner?

Börja med dig själv!

1:03 em  

Skicka en kommentar

<< Home