torsdag, maj 04, 2006

Okej, i det moderna USAs politiska kilmat, vilken ideologi ser du som värst?
Om vi tar borta KKK och de små kommunistpartier, som finns utan bara ta med de som faktiskt har makt i någon av de större partierna. Vilket väljer du då?
Själv väljer jag de paleokonservativa under Pat Buchannen. Jag fattar inte hur kan man ha så fel på ALLA PUNKTER, i stort sett!? Det är fan otroligt.
Han har sådan där klassik tokkristen syn i vissa frågor, ni vet hur det går. Emot abort, emot homosexualitet och för de "kristna moraliska värdena". Pat Robertson och Pat Buchannen, tillsammans hand i hand!
I utrikesfrågor, så är han isloantist, japp en tvättäkta, tjugotalsrepublikan, eller demokrat för den delen. USA ska inte bry sig om andra länders angelägenheter, osv. Gubben är knäpp! Det är bevisat en gång för alla, paleo- och neokonservativa är motsatser i den här frågan.
Pat och Paleopatrullen slutar dock inte där. De är verkligen invandringsfientliga och även emot frihandel, vilket verkar vara deras taktik att stå som "de fattigas hjältar". Det påminner om en viss, Adolf som satsade på samma taktik i det tredje riket, en gång i tiden.
Pat är alltså; fundamentalist, isloantist 0ch en ist, som jag helst föredrar att hänvisa till som idiotist, även fast den rätta termen är rasist.
Hm, ska kanske bara gör en hyllning som är motsatsen till Pat på de tre termerna.
Howard Dean rules! Woodrow Wilson rocks my socks! Lyndon B Johnsson is the man!

PS, Pat är något att tänka på när man väljer mellan högerrepublikaner från den kristna högern och extremvänstern från demokraterna, båda är bättre den Paleo-pojken Pat, DS